tiistai 30. toukokuuta 2017

POIKA KOTONA KOLMANNEN KERRAN !


Legendaarinen Poika on palannut legendaksi muodostuneelle kotitantereelleen katsastamaan kulmia, tutkimaan nykyisiä tapoja ja kuullostelemaan kuulumisia.

No, kuten Sven Turuust kirjoittaa uusimmassa kesäkuun alussa ilmestyvässä Kunkku uutisissa:
 "Kattokaas, ku tääl Turus ajatelas täst teirä valinnast vuore alueeks simmottis, et poskelles meni.  Jos vuorest toise valittais vuore alueeks, koht olis seinä pullollas plakaatei ja vierait pakkais ovist ja ikunoist".

Niin totta todistaa veli Sven, ei sitä nyt joka vuosi, vähemmässäkin on enemmän kuin tarpeeksi eikä siinä ole yhtään liikaa, mutta kohtuullisesti, jotta kaikille jää vuosittain jaettavaa.Poika on ollut maailmalla jo vuosia, ulkonäkö on muuttunut paperiversiosta jalompaan taustaan ja nyt kolmannella kerralla kerrassaan tammiseen palttooseen, silmiensä messinkiä kiiltäen. 
Pojan poissaollessa on touhuttu paljon, remontoitu ja rakennettu, hankittu ja höylätty entistä ehoiksi, panostettu putkiin ja laskettu lämmityksen varaan, uuttakin on ostettu sekä turvallisuutta tavaksi otettu.  Kaikki tämä ihan vain Teidän hyväksenne ja nautittavaksenne, hyvät asiakkaamme, vieraamme.  Niin että viihtykäähän sitten.

Toki muutakin on uusittu.
Jäsenistöämme ja sidosrymiämme olemme muistaneet jo muutaman vuoden jäsenlehdellämme, KUNKKU UUTISET ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, siihen voi tutustua kotisivujemme välityksellä.

Olemme uusineet myös kotisivumme, sivuillamme on uusi raikas ilme ja olemme panostaneet niiden informatiivisuuteen sekä selkeyteen.
Matkailuasiamiehemme on tehnyt luettavaksenne onnistuneen paketin, sivujemme pian käyttöönotettavat leirintäsymboolit avautuvat klikkaamalla ja kertovat palveluistamme lähemmin.
Petteri Vähäkankaan käsialaa ja tyyliä tulee sitten videon muodossa, eikä se ihan tavallinen olekkaan, loistava tekele se on ja on katseltavananne kotisivuillamme.

Poika huilailee kunniapaikallaan, adjutanttinaan Vankkurihymiö ja odottelee jo vieraita katselmaan paikkoja, tutustumaan tunnelmaan ja ottamaan osaa ohjelmien seurantaan.
Juhannuksena juhlitaan Kunkun perinteistä jussinjuhlaa, kesällä tanssitaan ja lauletaan yhdessä  sekä erikseen, elokuussa juhlitaan Octoberfesteillä, Kuutamotreffeillä syyskuussa kuutamoa katsellaan.  Katso koko ohjelmatarjontamme kotisivuiltamme.

Tervetuloa Kuninkaanlähteelle !


Kesäterveisin Kunkku ja Winemaker
   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti