sunnuntai 15. tammikuuta 2017

ENKELEITÄ, ONKO HEITÄ

Otsikon voi laittaa sitaatteihin, jos niin haluaa.

Jospa hieman pohjustan asiaa.
Harrastan valokuvaamista,  olen keskivertokuvaaja, enkä käytä järjestelmäkameraa,  kunhan yritän vain vangita kuviini asioita ja elämää.
Kuvaan paljon, otan kuvia runsaasti ja ajattelen niin, että jokunen kuva monista onnistuu ja on julkaisukelpoinen.

Aikaa sitten kiinnostuin orbeista, siis palloista, jotka erivärisinä jäivät kuviini.
Ryhdyin systemaattisesti selaamaan kuviani ja ihmeekseni löysin kuvistani noita palloja.  Kun katselin kuvien päivämääriä, havaitsin, että minulla oli niinä päivinä menossa kriisejä tai tapahtumia joissa minua uhattiin,  hetkiä, jolloin olin varsin yksin ja kaipasin apua. Ajattelen niin, että minua autettiin silloin, koska nuo tilanteet laukesivat tai osasin itse väistää vaaran ja toimia.

Tutkiessani asioita ja orbeja ymmärsin niiden tarkoituksen.
Orbit ovat enkelipalloja, jotka ilmestyvät valokuviin valoilmentyminä, ne ovat energiakeskittymiä, jotka eivät ole sidoksissa aikaan ekä paikkaan.  Orbi on energiaa ja se sisältää paljon tietoa sekä valoa korkeista ulottuvuuksista ja ihminen voi vastaanottaa tämän tietoisuuden, jos niin haluaa.

Orbit liittyvät henkimaailmaan.
Veljeni kuoltua ajattelin häntä paljon, työstin hänen hautajaistapahtumaansa ajattelin miten kaikki oikein menee ja sujuu.  Edellisenä iltana kesäasunnollamme valvoin ja mietin asioita, kuljin huoneessa kattokannattajien alitse, yht´äkkiä tunsin pääni päällä humahduksen, ikäänkuin tuulenvire olisi käynyt. Katselin yläpuolelleni, mitään poikkeavaa ei ollut ja silloin ymmärsin merkin.  Veljeni kertoi kaiken sujuvan hyvin, eikä kannattaisi murehtia.

Oheinen Orbikuva liittyy elämäni erääseen kriisiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti