perjantai 30. syyskuuta 2016

HOVIMESTARI HELEPPOLAINEN, SIR

Hyvää päivää, arvon lukijani, olen hovimestari Heleppolainen ja olen palveluksessanne, tehtäväni on palvella isäntäperhettäni, huolehtia Perämettän Paviljongista sekä vieraista siellä.

Olen kunniallinen mies ja isäntäni mr.Winemaker kehottaakin minua oitis esittelemään itseni sekä arvoni karavaanareiden ihmeellisessä maailmassa.  Niinpä sitten  kerronkin olevani vilpittömästi palveluksessanne.  Mr.Winemaker on matkoillaan tuon tuosta, herralla on monenlaisia kiireitä eikä hän aina ehdi julkaista matkoiltaan niitä parhaita sanomia ja vinkkejä, niinpä minä Heleppolainen sitten saatan tuosta oikealta, sivupalkista, Matkalla - ruudusta,  maailmalle  niitä mielenkiintoisia matkakohteita ja tarinoita, joissa mr. Winemaker matkustaa arwon rouva mrs.Winemakerin kanssa.

Jospa hieman taustaa minusta, kehoittaa mr.Winemaker kertomaan.
No, olen vanha kääkkä (ei yhteyttä perinteisiin Kääkkiin)ja olen tarjoillut monilla foorumeilla, käsitellyt lautasia ja sanoja erityisen varovasti sekä pitänyt mielessäni isäni, Heleppolainen sr. tunnuslauseen, " ota anna oikealta, tarjoa aina vasemmalta " ja sillä olen edennyt urallani hovimestariksi.
Koko elämäni olen ollut eri Caravan-hovien palveluksessa, palvellut suurmiehiä, läikytellyt suurten naisten mekoille shampanjaa ja saanut sitä kautta potkuja monia.  Kummallista, aina on joku Carvan-hovin merkkimiehistä havainnut hovimestaritaitoni ja kiinnittänyt minut taas palvelukseensa.  Mr. Winemaker sanookin, että läikytä mitä läikytät, tuskin karavaanaripiirejä huonommaksi jäät.
  


Tehtäväni Winemaker-perheen parissa sekä Perämettän-Paviljongissa  ei rajoitu pelkästään herrasväestä huolehtimiseen, toinen tehtäväni, jonka mr. Winemaker on minulle myöntänyt, on kertoa ylivertaisista ja tasokkaista leirintäalueista, tapahtumista Suomessa ja maailmalla, sekä muista asioista mr. Winemakerin matkoilta.

Jospa lopuksi liitänkin tunnuslauseeni tänne " Kyllä se siitä lakkaa Helepottamasta".

Hovimestari Heleppolainen, sir.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti