maanantai 22. elokuuta 2016

TYÖNJAOSTA JA TARINOITSIJOISTA

Blogissani tarinoi 3 tarinoitsijaa ja satunnainen vierailija, kukin siinä järjestyksessä, kun kirjoittaja määrää ja tahtoo, tai juttuja pulppuaa.


CARL RUDOLF AF CARAVANIUS
Fiktiivinen hahmo, jonka tulkinta faktaksi menee filungin puolelle ja kertoo tulkitsijan olevan fakkiutunut ja jämähtänyt tosikoksi.
Silloin tulkitsijan kannattaa miettiä miltä maailman meno vaikuttaa sivustakatsojasta ja miltä se kuullostaa kanssaeläjien korvissa ja silmissä.

Carl Rudolf elää elämäänsä karavaanareiden keskuudessa, keräten vaikutteita leirintäalueilta, keskustelupalstoilta ja elävästä elämästä ohjenuoranaan vain ja ainoastaan parodiointi typerien ihmisten tonttuilusta ja itseriittoisesta individualismista sekä öykkärimäisestä käytöksestä ympärillään.
Siitä Carl Rudolf saa voimansa, sitä inhoaa ja käyttää sanan miekkaa yhtä härskisti, kuin kuvansa, jota parodioi.


HOVIMESTARI HELEPPOLAINEN
Heleppolainen on edellisen täydellinen vastakohta.
Aina kohtelias ja avulias, valmis uhraamaan viimoisen pennosensa kirjoittamisen puolesta ja on lukijan tunteiden ymmärtämisen järkkymätön puolustaja.

Asiallisuus on Heleppolaisen vahvinta osaamista, hovimestari kertoo auliisti halvimman kaasun ostopaikan, tai parhaan puskaparkin koordinaatit, auttaa omalla palautepalstallaan, kunkin kirjoituksen lopussa, vastaamalla blogiosuudessaan tulleisiin kysymyksiin.  Heleppolaisen motto onkin " Kyllä se siitä lakkaa Helepottamasta".


SATUNNAINEN VIERAILIJA
Tästä bloginpitäjä ei osaa kertoa vielä yhtään sen kummempaa, kun ei tiedä ketkä tulevat vierailemaan blogissani.

Halukkaat voivat ilmoittautua osoitteessa :

olli.jorva@gmail.com

Lähetetyt tekstit julkaistaan nimimerkillä tai omalla nimellä.

Bloginpitäjällä ei liene tarvetta esittäytymiseen.

Näitä tarinoita voit lukea oikealla sivupalkista MATKALLA.

Ka niin, Winemaker


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti