tiistai 19. tammikuuta 2016

KANNATTAAKO VOITTAA TAHALLAAN?Keskustelu yhdistyksen uusista säännöistä käy vilkkaana.
Luksussviiteissä ja vaatimattomimmissa matkailukulkimissa käydään parhaillaan keskustelua yhdistyksemme tulevaisuudesta ja siitä, kuinka yhdistystämme tulisi luotsata muuttuvan maailman karikoissa tai sanotaanko nyt sitten näillä mutkaisilla raiteilla, joissa kuljemmme.Maailmamme muuttuu ja meidän tulisi pystyä seuraamaan sen manöveerejä sekä kommervenkkejä herkällä korvalla, pysyäksemme mukana menossa.
Yhdistyksen hallitus puuhaa remonttia, viestinviejät ovat kiertäneet kentällä esittelemässä sääntökirjaan tulevia uusia ajatuksia.  Ajatuksia kerätään A 4:lle ja koko nippu tietoa mapitetaan käsiteltäväksi sitten helmikuun seminaarissa, siis siellä missä tulevaisuutta aprikoidaan.
Seminaariväki sitten yrittää sorvata tuotteestaan vuosikokous-valmiin sanoman ja esityksen vuosikokoukselle.

Tennispiireissä jotkut hävisivät tahallaan.
Pelaajia tässä herrasmiespelissä riittää, eikä mokoma juttu taida hetkauttaa lajia suuuntaan jos toiseenkaan.

Toisin on oman lajimme kohdalla.
Jäsenistö ohenee ja kapenee, koko harrastuksen organisaatio etsii itseään ja asettaa uusia vaatimuksia perusyhdistyksille
ja liitolle.
Nimensä mukaisesti yhdistyksemme kivijalka on perusyhdistyksissä, perusta koko toiminnalle.
Tämän kivijalan toimintaedellytykset tulisi turvata ja niiden vitaalisuutta vahvistaa, luoda niille ainakin mahdollisuus omin toimin kehittää ja innovoida omaa toimintaansa. 
Siis kysymys on samasta asiasta, kuin tennispiireissä, rahasta.

Kannattaisiko nyt pyrkiä voittamaan tahallaan!Mielestäni kannattaa, tässä tapauksessa manipuloijat manipuloisivat ottelujen voittajia ja kohteina olisivat oikeat kohteet sekä toiminta, perusyhdistykset.
Voittamalla tahallaan taattaisiin perusedellytykset yhdistyksille ja turvattaisiin osaltaan niiden taloutta ja kasvatettaisiin jäsenmärää, sekä säilytettäisiin rahavirran suunta entisellään.

Tässä turnauksessa olisi vain voittajia, häviäjätkin.Winemaker
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti