lauantai 19. joulukuuta 2015

Minä, Carl Rudof af Caravanius

Hyvää päivää

Ja tervetuloa aistimaan ajatuksiani täällä Winemakerin vaatimattomalla alustalla.  Minä, Carl Rudolf af Caravanius luon  oman blogini tuota pikaa iloksenne ja hylkään tämän tilapäisen kirjoitusalustani oitis. Kehoitankin lukijoitani olemaan pitkämielisiä sekä avarakatseisia ja katsomaan eteenpäin sekä nauttimaan minun, Carl Rudolf af Caravaniuksen, ainutlaatuisista kirjoituksista sekä mielipiteiteistä ja niiden saamasta julkisuudesta.

Jospa kerron hieman menestystarinastani.

Olen seitsemänkymppinen herrasmies Sawosta, omistan Suomen suosituimman caravan-alueen etelä-Sawossa ja alueeni on voittanut lukuisia palkintoja vuosittaisissa valinnoissa, jopa niin, että minulle ei niistä aina ole muistettu ilmoittaa.  No, minä Carl Rudolf af Caravanaius, en suurpiirteisyyteni vuoksi reagoi asiaan ja yritänkin olla huomioimatta saamiani tunnustuksia vain osoittaakseni suurpiirteisyyttäni.

Kuten kaikki tietävät, luomani alue sijaitsee savolaisen huumorin keskipisteessä ja sen sydämmessä. Savolaisuus on minulle, Carl Rudolf af Caravaniukselle, ihan yhtä tärkeä asia kuin lihatiski k-kaupan Väiskille.  Me eroamme toisistamme vain siten, että minä, Carl Rudolf af Caravannius, käytän omia lainattuja rahojani omaan käyttööni, kun taas ystäwäni Väiski käytti K:n rahoja.

No, minä Carl Rudolf Caravanius, olen kaikkien karavaanareiden kaveri.
Karavaanarit kautta maan kansoittavat caravan-alueeni vuodesta toiseen ja olenkin palkannut vastaanottoon lisää hymyilevää henkilökuntaa kirjaamaan kaikki nuo ylistävät palautteet ja viestit, sekä kiitokseksi lähetetyt valokuvat ja lukuisat lahjat, jotta voisin keskittyä nauttimaan elämästäni karavaanielämän huipulla.  Siitä kiitän ja eritoten suorittamastanne maksuista tililleni.

No, minä, Carl Rudolf af Caravanius, olen varsin vaatimaton persoona ja ajattelenkin niin, että raha tuo onnea minulle ja siitä luopuminen teille.  

Voisiko parempaa kohdetta enää etsiä?

Teidän Carl Rudolf af Caravanius    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti