torstai 12. marraskuuta 2015

TIE

Tie vie karavaanaria ja hyvä niin, karavaanari on tien ystävä, kerrassaan sen palvoja ja huolehtiva kaveri, joka tuntee ja tietää vastuunsa liikenteessä.

Olemme tien käyttäjiä sanan varsinaisessa merkityksessä, käytämme suomalaisia ja ulkomaisia väyliä, huomioimme liikenteen, kuljemme sen virrassa matkoillamme, sanalla sanoen olemme kuin kotonamme tien päällä.
Tiellä kulkeminen edellyttää sääntöjen noudattamista, se edellyttää yhteisillä pelisäännöillä pelaamista, se edellyttää liikennekuria ja malttia " missä ikinä kuljettekaan" - aforismia tulkiten.  Tie on meille karavaanareille koti.

Blogi on kirjoittajan koti.
Tämän blogin koti ovat sivut, mistä juuri nyt luet kirjoitukseni tiestä, se on avaus tähän blogien ihmeelliseen maailmaan, jossa vain taivas on kirjoittajilla rajana. Tämän blogin tarkoitus on elävöittää SF-Caravan Matkailuautoilijat ry:n sivuja ja kertoilla erilaisista asioista maan päällä, matkan päällä, matkan jälkeen ja muusta meitä kiinnostavista asioista.  Kirjoittamani tekstit eivät ole ketään vastaan, ne ovat kaikkien puolesta, ovat mitä ovat ja palaute kruunaa kirjoittajan sielunelämän, antaa hövelin olon ja tekee hänet onnelliseksi.  Kaikenlaiset kirjoitukset.
Niin Karavaanarit, autolla tai wagonlla liikkuvat, blogini avaus on tässä, jatkoa seuraa jahka ajattelen taas suuria.

Winemaker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti